STARTUP PROMOTIE
NU GOOGLE ADWORDS BON 150 EUR
 

U bent hier

U bent hier: Home

Adverteren op Facebook

Facebook coverfoto voor je bedrijf

Tips voor een Facebook coverfoto voor je bedrijf

De Facebook coverfoto van je bedrijf is het uithangbord van je bedrijf op Facebook, een online marketing kanaal. Het is één van de eerste zaken die bezoekers van jouw bedrijf zien wanneer ze naar jouw Facebookpagina surfen. Hier geven we een aantal tips voor het maximaliseren van je coverfoto:

De 5 meest gemaakte fouten op Facebook?

 
Het beheren van een Facebook pagina lijkt heel eenvoudig maar dat is het niet. We komen veel bedrijfspagina’s tegen waar het een en ander op aan te merken is. In deze blog presenteren we graag de 5 meest gemaakte fouten. 
 
Niet reageren 
Het blijft voor ons onbegrijpelijk maar je ziet het zo vaak; bedrijven die niet reageren op vragen en klachten van mensen op social media. Door deze bedrijven wordt een pagina aangemaakt, er worden berichten geplaatst maar vervolgens vergeten ze het ‘social’ van social media; namelijk de interactie. Het is ontzettend belangrijk om goed om te gaan met reacties van klanten. Niet alleen wil je natuurlijk de mensen zelf tevreden houden, maar je moet jezelf ook realiseren dat jouw klanten en potentiële klanten kunnen zien hoe jij omgaat met vragen en klachten van anderen. 

Social media marketing

Aanwezig zijn en adverteren op social media. 

Facebook, YouTube, Twitter, Pinterest, Linkedin,... ? Verschillende sociale platformen bieden een mogelijkheid voor uw bedrijf om zowel uw naam als uw producten in de verf te zetten. Uw bedrijf kan actief deelnemen aan de social media maar uw bedrijf kan evenzeer adverteren via social media. Zo vergroot u uw zichtbaarheid én de kans op meer omzet!