STARTUP PROMOTIE
NU GOOGLE ADWORDS BON 150 EUR
 

U bent hier

U bent hier: Home

Adverteren op Google

Ongeldige klikken in Google Adwords

Wat zijn ongeldige klikken binnen Google Adwords.

Advertenties binnen Google Adwords worden meestal gecreëerd op basis van CPC (Kosten per klik). Je betaalt dus alleen voor de advertenties wanneer iemand erop klikt. Echter kan het voorkomen dat er ongeldige klikken ontstaan.

Ongeldige klikken, ook wel klikfraude genoemd, komt niet regelmatig voor. Wel zou het ieder bedrijf kunnen overkomen. De ongeldige klikken kunnen veroorzaakt worden door handmatige klikken door personen. Dit zou bijvoorbeeld de concurrent kunnen zijn, die meerdere keren op de advertentie klikt. Het kan ook worden veroorzaakt door geautomatiseerde klikprogramma’s, robots of andere software.

Google Adwords Conversiecode

Hoe werkt de Google AdWords conversietracking en wat is het verschil met Google Analytics?

Google AdWords conversietracking meet de acties die plaatsvinden op je website. Met behulp van het Google AdWords meetsysteem kan je deze acties meten. Het is hierdoor mogelijk om je AdWords campagnes beter te optimaliseren. Om je conversies bij te kunnen houden, dien je wel de conversiecode toe te voegen aan het statische gedeelte van je website.

De 5 meest gemaakte fouten op Facebook?

 
Het beheren van een Facebook pagina lijkt heel eenvoudig maar dat is het niet. We komen veel bedrijfspagina’s tegen waar het een en ander op aan te merken is. In deze blog presenteren we graag de 5 meest gemaakte fouten. 
 
Niet reageren 
Het blijft voor ons onbegrijpelijk maar je ziet het zo vaak; bedrijven die niet reageren op vragen en klachten van mensen op social media. Door deze bedrijven wordt een pagina aangemaakt, er worden berichten geplaatst maar vervolgens vergeten ze het ‘social’ van social media; namelijk de interactie. Het is ontzettend belangrijk om goed om te gaan met reacties van klanten. Niet alleen wil je natuurlijk de mensen zelf tevreden houden, maar je moet jezelf ook realiseren dat jouw klanten en potentiële klanten kunnen zien hoe jij omgaat met vragen en klachten van anderen. 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Google Adwords, Bing Ads of Yahoo Advertising

SEA staat voor search engine advertising of adverteren op een zoekmachine zoals Google, Bing of Yahoo!. De zoekrobot geeft uw advertentie boven of naast de normale zoekresultaten weer wanneer iemand een door u gekozen zoekwoord of zoekcombinatie intikt. Ook op andere websites kan Google, Bing of Yahoo! uw advertenties tonen.