STARTUP PROMOTIE
NU GOOGLE ADWORDS BON 150 EUR
 

Linkbuilding: kwaliteit of kwantiteit?

Scoren binnen Google of Bing dankzij linkbuilding

 
Hoe meer links een website bevat, hoe beter bepaalde zoektermen scoren binnen de normale opzoekingslijst van Google of Bing. Daar zijn alle online marketing agentschappen het over eens. Er zijn wel een aantal valkuilen binnen SEO of Search Engine Optimization. Niet-kwalitatieve links worden afgestraft. Bijgevolg staat in eerste instantie de kwaliteit van de links voorop en niet de kwaliteit van het aantal links.
 
Om goed te scoren binnen de organische zoekresultaten is een sterke inhoudelijke website een must. Maar een relevante en interessante website staat geenszins garant voor een hogere ranking. Ook de links naar en vanuit de website zijn belangrijk. In realiteit worden die links veelal gecreëerd om zodoende de website voor bepaalde zoektermen hoger te positioneren. 

Kwalitatieve linkbuilding

 
Het is uiteraard niet simpel om meer links te ontvangen. Het linken naar andere websites gebeurd bovendien niet automatisch. Dat vergt tijd, geduld en kennis. Webkeizer helpt al jaren succesvol aan het opbouwen van kwalitatieve links voor kleine en middelgrote ondernemingen. 
 
Voor meer informatie? Contacteer Webkeizer.