STARTUP PROMOTIE
NU GOOGLE ADWORDS BON 150 EUR
 

U bent hier

U bent hier: Home

Webdesign

3 fouten op een landingspagina

Deze 3 fouten op je landingspagina kunnen je duur komen te staan!

Er zijn veel fouten te benoemen die doorgaans op een landingspagina worden gemaakt. Hierbij drie fouten die je daadwerkelijk veel geld kunnen kosten.

Fout 1: De titel van de websitepagina sluit niet aan bij de communicatie

Als bezoekers op een landingspagina terecht komen hebben ze een aantal verwachtingen van hetgeen ze gaan zien op de pagina. Zo is het belangrijk dat de titel van de landingspagina een voortzetting is van hetgeen er in de communicatie wordt genoemd voordat ze op de landingspagina terechtkomen.

De wondere wereld van het Drupal CMS-systeem.

 
Drupal is één van de meest uitgebreide CMS-systemen. Het script wordt als Open Source gekozen door veel programmeurs. Het CMS-systeem kan je downloaden en bekijken op www.drupal.org. Ontdek hier de voordelen.
 
Bevat veel functionaliteiten
Drupal bevat veel functionaliteiten zoals: het geavanceerd menu management, polls management, grafische modificatie tools, gebruikersbeheer en nog veel meer. Deze functies maken het mogelijk om eenvoudige of geavanceerde websites, blogs, discussieforums, social networking pagina's, enz. te creëren.

Een nieuwe website

Een gebruiksvriendelijke website bij Webkeizer

Groot of klein, een website moet steeds professioneel zijn. Aan de hand van uw verwachtingen maakt webkeizer uw website. Een Googlevriendelijke, mobielvriendelijke én gebruiksvriendelijke website is daarbij de leidraad.